3 dagen voor nod testen met action

Datum van publicatie: 08.02.2021

Ook omdat je daardoor iets eerder rekening met je zwangerschap kan houden door bijvoorbeeld geen alcohol te drinken of rauwe vis te eten sushi in mijn geval. Wintersun Fanatiek lid.

Maak een account aan bij Ouders van Nu. Van baby tot peuter. Van Babywish In Zwanger worden. Natuurlijk zijn de Clearblue vroege zwangerschapstests ook super betrouwbaar.

Yasmijnkai Niet meer actief.

Moet wel zeggen dat ik elke keer wel een paar dagen langer zwanger was bij de echo's! Daarmee heb ik als eerste positief getest. Ben toch altijd bang voor een negatieve test. Helaas heb ik hiervan geen foto van gemaakt, maar geloof mij je zag geen enkele tweede streep. Snap ik.

Over Brabbels

Altijd korting. Groeikalender Hoe oud is je kind? Van buik tot baby. Zeker niet voor dat geld. Wintersun Fanatiek lid.

 • Inloggen Registreren. Ik heb 1 dag na mijn nod getest en had echt een vette streep   met de normale had ik 1 dag na mijn nod een licht streepje.
 • Wij vonden het zo gek en dachten klopt de Action test wel? Dat vind ik juist fijn aan deze vroege zwangerschapstests.

Dus ik zou die dure cb met wekenindicator even bewaren totdat je 2 dagen lichte streepjes hebt op een goedkope test. Babynamen zoeken Jongensnamen Meisjesnamen Babynamen top Van Smamab In Zwangerschap. Deze test was negatief. Probeer tester van kruidvat 2 voor 5 euro. Ik testte met Action 4 dagen voor NOD negatief. Zijn vroege zwangerschapstests de moeite waard.

Wij waren dus al die tijd zwanger en mijn intuïtie had het ook hartstikke goed weer deze keer! Inloggen Registreren. Nephthys Fanatiek lid.

Zoeken naar:. Omdat er hier bij ons op loopafstand een Action zit en ik overal op internet goede reviews vind van hun zwangerschapstests, omdat het zou betekenen dat het weer meteen was gelukt wilden wij niet alleen op basis van symptomen geloven dat we zwanger waren. Sorteer reacties van nieuw naar oud. Van Smamab In Zwangerschap. Streep bijna niet zichtbaar. Wat een nachtmerrie .

Korting op kleding en wonen. Normaal gesproken zouden de lijntje er naarmate de NOD nadert ook steeds iets dikker uit moeten zien omdat je steeds meer HCG produceert. Ik wacht nog een paar dagen dan. Mijn Ouders van Nu Mijn account Uitloggen. Hebben deze tests misschien een ingedroogd lijntje waardoor wij denken dat het misschien een tweede lijntje geeft?

 • Deze test heb ik dus weggegooid.
 • Ik was er altijd heel tevreden over en ze zijn niet duur.
 • Korting op kleding en wonen.
 • De Kruidvat Early zwangerschapstest raad ik af!

Hopelijk heb je snel een positieve test in handen. Ik wacht nog een paar dagen dan. Ik heb er voor de nod positief mee getest maar vind de streepjes wel echt heel vaag. Als je toch voor een goedkopere vroege zwangerschapstest wil gaan die wel betrouwbaar is dan zou ik 3 dagen voor nod testen met action voor de Action Lifecare vroege zwangerschapstest gaan. Probeer tester van kruidvat 2 voor 5 euro. Topicstatus: Niet open voor verdere reacties. Dan ga ik gewoon met deze testen als mijn menstruatie uitblijft.

Bij mijn zoontje testte ik pas 5dagen na mijn nod positief. Ben in shock.

De tweede lijn was dit keer iets donkerder dan bij de eerste test. Ik dacht even dat ik dan ook echt niet zwanger zou zijn. Dit waren signalen voor mij waardoor ik dacht ik ga gewoon nog een test kopen.

Nephthys Fanatiek lid.

Ben in shock. Ik vind het dubbel. Geniet met het hele gezin en ga eropuit met kerst.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Anushka:

  Ik geloof dat het drie jaar geleden alleen niet zo duur was, maar goed!

  Antwoord
 2. Roosje:

  Mijn man twijfelde weer over de tweede lijn, omdat deze licht was. Er gewoon nog niet vanuit gaan dat je niet zwanger bent en hopelijk heb je mooi oplopende testen.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *