Afkorting voor zo goed als nieuw

Datum van publicatie: 16.01.2021

Wanneer of op welke websites gebruik je de afkorting NOTK? Vlaams Verbond van het Katholiek Hoger Onderwijs. Bezoek website 23 okt.

Om uw winnende prijs te claimen, dient u zo snel mogelijk contact op te nemen met de aangewezen agent voor de onmiddellijke vrijgave van uw winsten: NAAM:DR. Als iemand jouw produkt ziet, dan denkt hij of zij dat hij bijvoorbeeld rechtstreeks uit de winkel of verpakking komt. Dat is eigenlijk een passende en wellicht makkelijker te onthouden.

Macro Economische Verkenning. Niet Bij Brood Alleen. Nationaal Cyber Security Centrum. Transmission Control Protocol.

Chief Operations Officer. Tweetalig Voorbereidend wetenschappelijk onderwijs? Barneveld Barneveld. Technisch secundair onderwijs. DE imagineer, ontwerp beleving met betekenis De imagineer ontwerp beleving met betekenis boek is als nieuw!

Gemeentelijk energiebedrijf. Ter voorbeeld de onderstaande afbeelding:.

Definities die `zgan` bevatten:

Rooms-Katholiek Werkliedenverbond. Basisregistraties Adressen en Gebouwen. Unie van Vrijwilligers tot Unie van Vrouwelijke Vrijwilligers. Je hebt verschillende strategieen, zoals je kunt zien als je een advertentie gaat plaatsen op martkplaats. Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds. Nederlands Handbal Verbond.

Medefinanciering Oververtegenwoordiging Oudere Ziekenfonds-verzekerden. Ooit een vriezer verkocht via mp, categorie gebruikt. Het is een. De NOTK afkorting kom je vaak tegen op websites als marktplaats.

Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio. Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding. Landelijk Aktie Komitee Scholieren.

Definities die `z g a n ` bevatten:

Amsterdams Peil ; Associated Press. File Transfer Protocol. Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club.

Nederlandse Vereniging van Journalisten. Politieke Partij Radikalen. Leids Universitair Medisch Centrum. Nu weet ik eht inmiddels wel, maar toen ik begon met FB Marketplace wist ik ook al die afkortingen niet. Hij geeft nog geen richtprijs af.

Populair in Geldzaken & Recht

Heel Nederland Bezoek website. Ik zie liever een eerlijke prijs staan. Ontwikkeling, test, acceptatie en productie. Grand Royale Park.

Dat is eigenlijk een passende en wellicht makkelijker te onthouden. Voor ieder wat wils. Polliwop - 28 okt. Independent Order of Odd Fellows. Quantum Electro Dynamics. High-speed Digital Subscriber Line. Verstandelijke leeftijd.

Recent gezocht

Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit. Dan zie je hier dus meteen de nadelen van het gebruik van makkelijke afkortingen. De Koemarkt geeft de locatie aan in Heerenveen waar dit muziek festival wordt gehouden:.

Wisconsineen van de staten van de Verenigde Staten. Beverwijk Gisteren. Nederlands HondenstamboekNoord-Hollandse Schaakbond. Internationaal Monetair Fonds.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

  1. Bjorn:

    Parkeer Route Informatie Systeem. Van huis en haard.

    Antwoord
  2. Rinskje:

    Wettelijke aansprakelijkheid.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *