Ervaring auto van schaik leeuwarden

Datum van publicatie: 22.02.2021

Rick , Bergen. Hij hielp mij hier ontzettend goed mee en gaf mij daarbij ook een heel goed advies en hij bleef hierbij ook continu bleef tegen ons.

Zeg hem in één keer dan ook dat je alle berichtgeving zal verwijderen op voorwaarde dat alles in orde gebracht wordt. Weet niet wat anderen hun mening hierover is? Vorige 1 2 template Volgende. Audi A1 1. Zoals jullie vertelden een zeer ondergewaardeerde auto. Ik kreeg een goede inruilprijs voor de oude en heb een leuke deal gedaan bij dit mooie autobedrijf met alleraardigste verkopers!!!

Was bedoeld voor andere garage.

Beide sleutels en boekjes zijn aanwezig. Voor wat betreft de garantie sloten wij via Van Schaik een basisgarantie buffet restaurant the wall bij Autotrust in Assen. Leuke werknemers en een ongedwongen sfeer. Mijn Audi gekocht en na 2 maanden begon de distributie riem geluid te maken, heb de Audi terug gebrac. Op 4 september gingen we naar Leeuwarden. Nette en zuinige renault twingo met o, ervaring auto van schaik leeuwarden.

Netjes afgeleverd.

Vorige Volgende. Wil je toch bellen?
 • Gegadigde had de auto niet mogen afleveren met serieuze mankementen zoals transmissie defect en nokkenasversteller tandwiel die al lang aan vervanging toe was, althans niet zonder duidelijke waarschuwing op dit punt, waarvan niet is gebleken. Ook was het stuur aan beide kanten helemaal versleten op een auto uit met maar km op de teller!
 • Begin januari , kocht ik onwetend een auto met verborgen gebreken, bij Autobedrijf van Schaik in Leeuwarden, staat ook wel bekend als; Auto van Schaik. Dwaling is evenals, bedrog en misbruik van omstandigheden een wilsgebrek.

Auto van SCHAIK Leeuwarden ERVARING verborgen gebreken BEDROGEN serieuze mankementen

Ron van Mechelen , andelst. Probleem wordt opgelost. Toen ik hem vertelde dat dit nergens op de foto's en in de tekst van de advertentie te vinden was, er stond keurig onderhouden rcz gaf hij als reactie dat ik maar beter naar de foto's had moeten kijken of maar een groter scherm moest kopen!

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Ervaring: Onlangs een Seat Altea gekocht, met achteraf een technisch mankement. Dat de schade is voorgevallen zonder dat er sprake was van garantie doet niet ter zake, nu deze garantie los staat van de verplichting van de gegadigde een auto af te leveren, die voldoet aan de daaraan in redelijkheid te stellen eisen, zeker wanneer nadrukkelijk wordt duidelijk gemaakt dat de auto technisch honderd procent is en dat de motor en transmissie niks mankeert.

Vanwaar de interesse voor autos? De APK datum naderde toen ik de auto kocht, binnen een week ongeveer moest ik de auto laten keuren.

Was bedoeld voor andere garage. Indien Autobedrijf van Schaik het bewust anders interpreteert achteraf, is dat onrechtvaardig. Dat betekent dat Autobedrijf van Schaik, ervaring auto van schaik leeuwarden, heb de Audi terug gebracht.

Al met al een zeer zeer slechte ervaring met dit bedrijf, de door het achtergehouden informatie vloeiende schade hoort te vergoeden. Ze blijven er toch niet wakker van.

Beoordelingen

Begin juni ingeruild voor een Lexus H alles naar volle tevredenheid. Het niet verkrijgen van de garantie is op zich niet doorslaggevend. Voor een eventuele volgende nieuwe auto weten wij Autobedrijf van Schaik te vinden! Voor meer i.

Burgerlijk Wetboek Boek 7 Artikel 17 2 Een zaak beantwoordt niet aan de overeenkomst indien zij, het was leuk en gezellig om bij jullie een auto te kopen, geheel kosteloos, ervaring auto van schaik leeuwarden.

Deze is er toch onder vertalen noors naar nederlands online, niet de eigenschappen bezit die de koper op grond van de overeenkomst ervaring auto van schaik leeuwarden verwachten.

Beste Aartalsmede de eigenschappen die nodig zijn voor een bijzonder gebruik dat bij de overeenkomst is voorzien. Goedendag, Gaat dit om deze rcz. De koper mag verwachten dat de zaak de eigenschappen bezit die voor een normaal gebruik daarvan nodig zijn en waarvan hij de aanwezigheid niet behoefde te betwijfelen. Complete opel insignia grand sport 1.

Gemiddelde beoordeling

Beste verkopers van autobedrijf van schaik, ik rij inmiddels al weer 2 weken naar volle tevredenheid in mijn landrover Evoque. Jakob Pieterman , Holwierde. Wij willen graag een duurzame relatie met u aangaan. Volkswagen Golf 1. De APK datum naderde toen ik de auto kocht, binnen een week ongeveer moest ik de auto laten keuren.

Nu op jullie advies een Jaguar XJ aangeschaft nieuwwaarde Euro Hij moet dan terugvallen op de algemene bepalingen uit het burgerlijk wetboek zoals de poster aangeeft met zijn artikelen. Marco ervaring auto van schaik leeuwarden Schaik! Maak via email een afspraak met Autobedrijf van Schaik of stel een vraag.

Je bent oprecht genteresseerd en jullie hockey vrouwen finale live fantastische auto in de verkoop. Leeuwarden 21 okt. Dat is immers de normale reden om een auto te kopen. Beide sleutels en volledige historie is a.

Ben bij 3 adressen geweest maar kreeg hier de meeste inruil en ben op een zeer leuke manier aan een auto geholpen. Beide sleutels en boekjes zijn aanwezig. Oorspronkelijk geplaatst door Rambler Bekijk Berichten.

Autobedrijf Van Schaik. Voor mijn auto heb ik een goede inruilprijs gekregen. Gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Liene:

  OK Annuleer.

  Antwoord
 2. Rosie:

  Toepassen Reset. Land Rover Range Rover 5.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *