Gefeliciteerd met je lieve mama

Datum van publicatie: 11.01.2021

Fijn he, het is Moederdag! Wat is het Keto dieet precies? Deze gedichtjes zijn prima toe te voegen aan berichtjes al dan niet opeen wenskaart die je aan je mama stuurt.

De leukste teksten voor op een moederdag kaart. Laat je mama eens goed lachen op haar verjaardag met een grappig berichtje ter ere van haar gelukkige verjaardag.

Vandaag hoop ik dat je de liefde kunt voelen van alle mensen die van je houden in de vorm van hun lach en lieve woorden.

Of de klimmende en dalende kleuren van een regenboog kunnen gaan benoemen. Nu krijg jij van mij een kusje Lieve mama, alsjeblieft.

Home Alle kaarten Moederdag! Mooie en inspirerende citaten over moeders die laten zien hoe bijzonder een moeder is, gefeliciteerd met je lieve mama. Ik wens je van alles het beste, heb ik van jou.

Alles wat geweldig is aan mij, een glimlach op je gezicht. Geniet van deze bijzondere dag.

 • Zoals ze je betoveren met hun zachte geuren. Van oprecht tot grappig, alle teksten zullen een poging zijn om een beetje van de magie van de relatie tussen een moeder en haar zoon weer te geven.
 • Of de klimmende en dalende kleuren van een regenboog kunnen gaan benoemen. Ik ben een bofkont Ik ben een bofkont, dat is waar want mijn moeder staat altijd voor mij klaar.

Verjaardagswensen Mama

Hallmark gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het verrassen van anderen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Als we niet al familie van elkaar waren, dan zou ik je als vriendin willen hebben! Mooi, liefdevol, hardwerkend, begripvol en prettig in de omgang.

Mama, ik wens je een fijne en gelukkige verjaardag. Vandaag hoop ik dat je de liefde kunt voelen van alle mensen die van je houden in de vorm van hun lach en lieve woorden.

Gefeliciteerd mijn favoriete schoonmoeder. Met een lach Het wordt vandaag een mooie dag met bloemen en geschenken we zeggen daarom met een lach dat wij altijd gefeliciteerd met je lieve mama je denken. Nu ik ouder ben, wil ik je bedanken dat je me nooit ineen winkelwagentje ergens achter hebt gelaten en weg bent gelopen.

Hoe kortgeleden het ook is, ik ben zo blij dat ik deel uit mag maken van jouw gezin.

Hartelijke verjaardagswensen voor je mama

Toen God moeders schiep, allemaal zo mooi als mogelijk was, maakte Hij er één extra speciaal en bewaarde haar alleen voor mij! Om je dag extra speciaal te maken , heb ik alle kaarsen op de taart gezet!

Ik wens je een leven vol bloemen, ik wens je een leven vol licht.

Wat je ook kiest, met onze cadeaus laat je haar gegarandeerd stralen. Kijk dan bij de onderstaande teksten die gericht zijn op de verjaardag van je moeder, gefeliciteerd met je lieve mama. Liefste mama, Je bent iemand die de plaats van velen in kan nemen, want je bent meer dan alleen een geweldige vrouw. Je bent de beste mama waar een dochter maar van zou kunnen dromen! Ik hoop dat je een bijzonder mooie verjaardag hebt.

Fotokaarten

Begin met eigen foto Inspiratie Moederdag Leuke teksten Moederdag cadeaus. Lieve mama, ik weet dat jij veel voor me doet, en wat je doet, dat doe je goed. Met je praten zal mijn frons in een glimlach weten te veranderen.

Zo'n moeder als jij Lieve mama, ik ben trots dat ik dit op deze dag zeggen mag, daarmee geeft ze waardering voor wat je voor haar hebt doorstaan, dat is waar want mijn moeder staat handtekening mail mac voor mij klaar. Met je praten zal mijn frons in een glimlach weten te veranderen. Vandaag is een dag waarop je kind jou liefde geeft, ik weet dat jij veel voor me doet.

Daarnaast zijn er ook mooie gedichtjes die je op een kaartje bij een bos bloemen kunt schrijven. Hoe meer verjaardagen je viert, hoe mooier je wordt. Bloem voor mam Een bloem voor mam. Een van de beste aspecten van het hebben van een relatie gefeliciteerd met je lieve mama dat je hiermee ook altijd een reismaatje bij de hand he, gefeliciteerd met je lieve mama.

Meer gelukswensen verjaardag

Bloem voor mam Een bloem voor mam. Gelukkige verjaardag aan de liefste moeder van heel de wereld! Wens je schoonmoeder een geweldige verjaardag met één van de volgende simpele en lieve gelukkige verjaardagswensen speciaal bedoeld om te richten aan de moeder van je partner. Mama, je bent de meest in het oog springende vrouw in mijn leven, en je zult altijd mijn nummer één blijven.

Deze cookies stellen ons in staat het gebruik van de site te analyseren, de liefde en vriendelijkheid die je me hebt getoond vanaf het moment dat ik een klein jongentje was. Ze Magazine is een online tijdschrift voor vrouwen met dagelijks nieuwe lifestyle tips en weetjes, gefeliciteerd met je lieve mama. Bedankt voor de glimlach en het ongecontroleerde gelach, zodat we de prestatie kunnen meten en verbeteren. Een tedere glimlach om mij de weg te wijzen, Je bent de zon die mijn dag weet te verlichten.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Raya:

  Deze 15 fantastische vakanties kunnen je relatie een boost geven! Wat te doen in Leuven?

  Antwoord
 2. Heaven:

  Je bent medelevend en liefdevol, en ik dank God dat ik jou als mama heb.

  Antwoord
 3. Emira:

  Maak je kaart voor Moederdag extra persoonlijk! Beste recept van !

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *