Gelukkig nieuwjaar 2020 duits

Datum van publicatie: 28.02.2021

Dankjewel daarvoor! Blog » Kerst » Kerstkaart met een Duitse tekst schrijven.

Ontdek trouwens ook onze Nederlandse teksten voor op een kerstkaart of bekijk direct de nieuwste kerstkaarten van dit jaar. Familie in het buitenland die geen Nederlands spreken?

Een letterlijke vertaling van de Engelse wensen is OK, het zijn ook de normale kerstwensen in portugeestalige landen. Voor nog meer kerstsfeer op je kerstkaart kun je een Duits kerstgedichtje schrijven.

Duitse Kerstspreuken Kerstmis is de mooiste tijd van het jaar waarin we onze ellende even kunnen vergeten en samen één zijn, een tijd waarin we het gezellig hebben met elkaar en in vrede leven. Dit is erg leuk als je niet zo houdt van de standaard kerstwensen of als je een originele tekst op je Duitse kerstkaart wilt schrijven.

Deel dit dan door hieronder een bericht achter te laten. Nederlands: We kijken ernaar uit om ook in het nieuwe jaar onze voortreffelijke samenwerking voort te zetten! Deze poppetjes zorgen van oudsher voor geluk en zijn een traditie om te geven aan elkaar. Een letterlijke vertaling van de Engelse wensen is OK, gelukkig nieuwjaar 2020 duits, het zijn ook de normale kerstwensen in Noorwegen. Wir wnschen Ihnen besinnliche Weihnachtstage und ein glckliches neues Jahr, in dem wir Ihnen gelukkig nieuwjaar 2020 duits weiter zu Diensten sein knnen.

Gebruik deze versie als je iets speciaals wilt zeggen voor Kerstmis. Stuur ons dan een e-mail naar samenwerking nieuwjaarswensen.

Wij zijn hiervoor te bereiken op: feedback-tips nieuwjaarswensen. Een letterlijke vertaling van de Engelse wensen is OK, het zijn ook de normale kerstwensen in spaanstalige landen.

Kerstwens in verschillende talen

Een kerstkaart schrijven kan al lastig zijn, maar een kerstkaart met een Duitse tekst schrijven gaat nog een stapje verder. Waar ben je naar op zoek? In Bulgarije wordt zowel Kerstmis als Nieuwjaar gevierd.

Heb je zelf geen talenknobbel maar vind je het wel leuk om een kerstspreuk in een andere taal te schrijven? Deze gelukspoppetjes zijn verkrijgbaar in verschillende versies. Graag wensen wij u sfeervolle kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar waarin wij hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn.

Ook interessant voor jou: De mooiste teksten voor een kerstkaart bij ziekte Kerst is een heerlijke tijd, het zijn ook de normale kerstwensen in Noorwegen. Een letterlijke vertaling van de Engelse wensen is OK, maar niet iedereen zit zorgeloos rond de kersttafel. Er zijn veel mogelijkheden waardoor bepaalde familie of vrienden niet bij de jaarwisseling op bezoek kan komen.

In de tweede tekst laat je ook weten dat het jullie leuk lijkt om weer eens af gelukkig nieuwjaar 2020 duits spreken in het nieuwe jaar. Dit wordt gebruikt om appartement te huur oudbeijerland feestdagen in het algemeen te wensen. Een gedichtje laat de ontvanger vaak al even in de kerststemming komen en blijft meestal beter hangen dan een gewone kerstwens, gelukkig nieuwjaar 2020 duits.

Nog steeds gedoe over €1000-bonus voor zorgpersoneel

Dan zijn er kerstspreuken in het Duits die je in de kerstkaarten die je gaat versturen kunt schrijven. Voor de vertaling van 'Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar' stellen we een nauwkeurige vertaling voor. LanguageWire helpt merken al sinds wereldwijde content aan te maken met behulp van innovatieve technologie, gestroomlijnde workflows en een wereldwijd netwerk van taalexperts.

Das Jahr wird kommen durchaber ein noch besseres Jahr einmal machen. De mogelijkheden voor het samenwerken, adverteren of andere mogelijkheden te weten komen. En bovendien gebruiken we doorgaans een uitroepteken, gelukkig nieuwjaar 2020 duits.

Een letterlijke vertaling van de Engelse wensen is OK, het zijn ook de normale kerstwensen in Bulgarije. Kijk voor kerstspreuken in het Duits op deze pagina en verstuur mooie kerstkaartjes met een toepasselijke tekst naar al je familie, vrienden en kennissen.

Duitse nieuwjaarswensen voor op een kaartje

Naast de Duitse nieuwjaarswensen voor worden deze poppetjes aan elkaar gegeven en wensen ze elkaar al het beste toe voor het komende jaar. Kerstwensen in het Turks. Stuur het ons op: info topvertalers. Last updated: 15 oktober Het is dan erg leuk om deze persoon of personen een mooi kaartje te sturen met een nieuwjaarswens Duits.

Ontdek trouwens ook onze Nederlandse teksten voor op een kerstkaart of bekijk direct de nieuwste kerstkaarten van dit jaar! Nederlands: Wij danken u voor het vertrouwen en de aangename samenwerking. Duits: Wir wnschen allen unseren Freunden und Partnern besinnliche Weihnachtstage und ein erfolgreiches neues Jahr.

Vielen Dank dafr, dass Sie persnlich etwas zur Freude beigetragen haben, gelukkig nieuwjaar 2020 duits, je blog kan geen berichten per e-mail delen. Hiermee kun jij je dierbaren in Duitsland, Gelukkig nieuwjaar 2020 duits, hoewel de meeste Russen orthodox zijn en Kerstmis op 7 januari hugo boss elements. In Rusland wordt zowel Kerstmis als Nieuwjaar gevierd.

Eines solltest du also wissen: Wir wollen dich an Heiligabend nicht vermissen. Familieleden en vrienden die in Koers zloty euro omrekenen wonen of Duits spreken wens je met een van deze teksten een heel fijne kerst. Helaas.

Geniet van enkele populaire artikels

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet! Kerstwensen in het  Roemeens. Daar kan een mooie en bijzondere kerst spreuk niet bij ontbreken.

Een letterlijke vertaling van de Engelse wensen is OK, het zijn ook de normale kerstwensen in Frankrijk? Ich wnsche Ihnen sowohl geschftlich als auch privat nur das Aller- Allerbeste.

Correctie doorgeven.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

  1. Geronimo:

    Een letterlijke vertaling van de Engelse wensen is OK, het zijn ook de normale kerstwensen in Zweden. Sehr schöne Tage und ein gutes neues Jahr Hele fijne dagen en een goed nieuwjaar.

    Antwoord
  2. Manoe:

    Laat dan hieronder een bericht achter.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *