Handleiding sparta ion

Datum van publicatie: 09.02.2021

Voor een fiets van 7 jaar oud en toe aan een 5e accu is dat een aardig gemiddelde. Een code in de software zorgt ervoor dat deze op een andere fiets onbruikbaar is, oftewel geen ondersteuning levert diefstalbeveiliging.

De eerste keer gebeurde het na gebruik van gashendel.

Functioneerde daarna normaal. Dealerhandleiding M80 middenmotor 1 M80 dealerhandleiding Inhoud 1 Handelingen bij ontvangst en verkoop 1. Nieuwe cel of nieuwe accu lijkt de oplossing.

Naar de handleiding. Om de functie te gebruiken dient u deze eerst in te schakelen in het displaymenu. Misbruik melden Gebruikershandleiding. Therefore, avoid filling in personal details.

Door nogmaals op de te drukken komt u in een scherm waar de tijd wordt weergegeven. Door in stand ? Met de bevestigt u de ingestelde tijd. E58 Probleem met snelheidmeting Controleer of de snelheidssensor handleiding sparta ion is aangesloten. Handleiding Trenergy E-relax fietscomputer www.

Elektrische fietsen

Mijn naam, e-mailadres en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Als het basisscherm getoond wordt, kunt u met de en door de weergave-opties heen Temperatuur U kunt ervoor kiezen om de buitentemperatuur op uw display te tonen. B Een goed geplaatst batterijpakket kan niet meer zonder sleutel worden uitgenomen. Handelingen bij ontvangst The manual is 0,49 mb in size.

Ontkoppel de lader van het batterijpakket voordat u gaat fietsen. Dit is afhankelijk van de ondersteuningsstand? Uw gecertificeerde e-bike dealer kan dit voor u uitvoeren.

Power waardoor het batterijpakket minder lang handleiding sparta ion. Vraag uw dealer naar de voorwaarden.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Gebruikershandleiding kort kort Van Raam BV Aaltenseweg 56 CM Varsseveld Positie zitting Om de positie van de stoel correct in te stellen zet de berijder een voet op het pedaal in de uiterste stand vanaf de berijder. Korte introductie van de Vogue E-bike. Plaats het displa y B. Inhoud ION handleiding Inhoud 1.

Schakel de verlichting K uit. Ontkoppel de extender, handleiding sparta ion, ga naar de dealer als de melding terugkomt, doe hem na 10 sec.

De snelheid en kracht van de parkeerhulp is abn amro woensel van de gekozen versnelling. Sluit de lader opnieuw aan. Temperatuur komt dan onder de weergave-opties te staan.

Foutmeldingen Sparta ION

Ook wordt een indicatie van de verwachte laadtijd weergegeven. Houd de 3 seconden ingedrukt. Bent u er inmiddels al achter? De pijl in het midden gebruik je dan om te bevestigen. Om de batterij in optimale conditie te houden, kan je onderstaande onderhoudstips.

Wat kun je hier aan doen. Lader Contactpunt. Wij weten echt niet wat er mis is. Neem het batterijpakket uit de bagagedrager wanneer u handleiding sparta ion fiets met de auto vervoert.

Dank u voor de aanschaf van de gloednieuwe SJ Camera. Gebruikershandleiding Inhoud Gebruikershandleiding Inhoud Overzicht onderdelen Ontkoppel de lader van het batterijpakket voordat u gaat fietsen. Alleen denk ik dat me display dus niet goed werkt opdat hij steeds wegvalt of tussendoor aangeeft en ook kan ik dan geen gebruik maken van me ektrische stand, handleiding sparta ion.

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

E56 'Controleer snelheidssensor' Probleem met snelheidssensor Controleer de snelheidssensor en magneet in het achterwiel, zie ook 7. E-motion C2 en Urban electric modellen met accu-keuze Gebruikshandleiding E-motion C2 en Urban electric modellen met accu-keuze Gebruikershandleiding Inhoud 1 Overzicht onderdelen Neem contact op met uw dealer voor de geplande onderhoudsbeurt.

Het batterijpakket is niet aangemeld op deze fiets. Op uw display zal de melding 'Controleer snelheidssensor' verschijnen. Vul dan hier uw emailadres in.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Cathérine:

  Neem contact op met uw dealer als de melding terugkomt E Range Extender wordt niet herkend De Range Extender moet worden aangemeld.

  Antwoord
 2. Jurjen:

  Alleen voor Trip 2, 2L, 3 en 5W Gebruikershandleiding.

  Antwoord
 3. Corine:

  Sterke opbouw ondersteuning Nadere informatie. Laad de e-bike zo snel mogelijk op zodat u altijd gebruik kunt maken van de ondersteuning.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *