Het weer in sarajevo in april

Datum van publicatie: 23.02.2021

Er zijn veel dagen met regen in april in Sarajevo. Sarajevo weer zondag 14 april

Ervaringen weer Sarajevo. Wanneer er sneeuw is raden wij u aan om snowbooths en wanten mee te nemen om goed warm te blijven terwijl u Sarajevo verkent. Zonder oponthoud ben je 14 uur en 30 minuten onderweg.

Laatste update: 4 september om Bron: Nederlandwereldwijd. Gemiddeld valt er op 1 dag sneeuw in Banja Luka. Als je in het buitenland geld moet overmaken dan heb je soms de kaartlezer van je bank nodig. Gemiddeld is het maximaal 28°C in augustus in Banja Luka en minimaal rond de 13°C.

Door het versturen van de gegevens ga je akkoord het weer in sarajevo in april ons privacybeleid. Banja Luka ligt in Bosni en Herzegovina. Het is deze maand 15 Dagen droog in Banja Luka en gemiddeld sneeuwt het 6 Dagen in december. Weet je je pincode s niet meer.

Er valt in november op 10 Dagen neerslag met een totaal van 43 mm. Hoe was het weer.

Lente klimaat Sarajevo mrt-mei In de lente is het in Sarajevo gemiddeld 17°C.
 • Er valt in januari op 8 Dagen neerslag met een totaal van 61 mm. Het gemiddelde weer in April.
 • Onze mening over het weer in april.

Het weer voor vandaag & morgen

Sarajevo Vochtigheid. U kunt dus uw koffers pakken of te gaan voor de beste reistijd in het jaar om naar Sarajevo te gaan. Dit is gebaseerd op verschillende factoren, zoals de gemiddelde temperaturen, kans op neerslag en weer ervaringen van anderen. April: een andere locatie in Bosnië-Herzegovina? Er valt in totaal mm neerslag op 55 dagen. Beste reistijd, weer en klimaat Banja Luka Beoordeling:.

Sarajevo in April. Apartman San 34 - 34 EUR! Regenval in Sarajevo in April weergrafiek. Ben je in Sarajevo geweest. Zonsopkomst is om en zonsondergang is om Het weer voor Sarajevo in Bosni en Herzegovina wordt de komende 14 dagen 20 tot 14C met meerdere dagen kans op lichte regenbuien tot zware regen.

Sarajevo: Klimaattabel en weer het hele jaar door

Gemiddeld is het maximaal 14°C in oktober in Sarajevo en minimaal rond de 4°C. Sarajevo weer donderdag 25 april Als er geen wind is, is het niet extra koud.

Sarajevo weer maandag 29 april Beschrijf je ervaring met het weer:. Er valt in april op 16 Dagen neerslag met een totaal het weer in sarajevo in april 52 mm. Het is 51 dagen droog in de herfst.

Sarajevo in het kort Plaats in Bosni en Herzegovina Vliegtijd 2 u. Zo ben je goed voorbereid voor je volgende reis of vakantie.

Beste reistijd Sarajevo, Bosnië en Herzegovina

Er valt in mei op 20 Dagen neerslag met een totaal van 69 mm en het is deze maand 11 Dagen droog in Sarajevo. Er valt in juli op 13 Dagen neerslag met een totaal van 40 mm en het is deze maand 18 Dagen droog in Banja Luka. Het kan lastig zijn om zelf de koers om te rekenen.

Het is deze maand 13 Dagen droog in Banja Luka en gemiddeld sneeuwt het 4 Dagen in maart. Daarnaast is dit goedkoper dan contant geld opnemen.

 • Ben je in Banja Luka geweest?
 • Het is deze maand 16 Dagen droog in Sarajevo en gemiddeld sneeuwt het 4 Dagen in november.
 • Sarajevo weer maandag 29 april
 • Bekijk prijzen.

Het weer in Sarajevo kan van jaar het weer in sarajevo in april jaar millimeter naar meter variren. Sarajevo weer maandag 15 april Er valt in augustus op 9 Dagen neerslag met een totaal van 21 mm en het is deze maand 22 Dagen droog in Sarajevo. Er valt in juni op 19 Dagen neerslag met een totaal van 59 mm en het is deze maand 11 Dagen droog in Sarajevo.

Zenica in april. Herfst klimaat Sarajevo sep-nov In de herfst is het in Sarajevo gemiddeld 9C. Als je in het buitenland geld moet overmaken dan heb je soms de kaartlezer van je bank nodig, het weer in sarajevo in april. Sarajevo weer vrijdag 19 april Klimaatinfo van Banja Luka. Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar.

Beste reistijd Banja Luka, Bosnië en Herzegovina

Gemiddeld is het maximaal 24°C in juni in Banja Luka en minimaal rond de 12°C. Sarajevo weer donderdag 25 april Het weer voor Sarajevo in Bosnië en Herzegovina wordt de komende 14 dagen 20° tot 14°C met meerdere dagen kans op lichte regenbuien tot zware regen.

Gemiddeld valt er op 36 dagen sneeuw in Sarajevo. Wat is de gemiddelde temperatuur in Sarajevo in april. Bij Meditel zijn er vaste prijzen voor al hun 34 vestigingen in heel Nederland. Sarajevo HumIndex?

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Hikmet:

  Andere klimaatgegevens.

  Antwoord
 2. Havva:

  Het weer morgen in Sarajevo. Er valt in december op 10 Dagen neerslag met een totaal van 40 mm.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *