Huisartsenpraktijk de tol boerhaavestraat berkel en rodenrijs

Datum van publicatie: 10.09.2020

Als huisartsenpraktijk mogen wij geen doktersverklaring afgeven. Specialisten Er zijn 5 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder:. Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk.

Met een keurmerk laat een instelling zien dat het aan bepaalde kwaliteitseisen voldoet. Een kort overzicht van wat u kunt verwachten: We proberen uw klachten zo veel als mogelijk met telefonisch advies te behandelen.

Wij verzoeken u niet naar de praktijk te komen zonder dat u van te voren telefonisch contact met ons heeft gehad. Telefonisch zijn wij op de gebruikelijke manier bereikbaar. Louwers, mevrouw L. Voor meer informatie: klik hier  voor een link naar de website, óf hier om gelijk advies te krijgen over uw klacht. Meer informatie klik hier.

Indien er een jaar ontbreekt, dan zijn er in dat jaar geen waarderingen geplaatst. Alleen in noodzakelijke situaties vindt een visite of een bezoek aan de praktijk plaats. Ht Nederlandse kwaliteitskeurmerk voor huisartsenpraktijken?

Ook kunt u bij ons terecht voor veel soorten onderzoek, en E. Informatie Thuisarts.

Indien u bijkomende luchtwegklachten heeft krijgt u een afspraak op het regionale spreekuur.
 • Een kort overzicht van wat u kunt verwachten: We proberen uw klachten zo veel als mogelijk met telefonisch advies te behandelen. Spoed of geen spoed?
 • Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Openingstijden receptie Maandag    Klachten over uw behandeling? Heeft u een klacht waarvan wij denken dat dit gezien moet worden op het spreekuur, dan zullen wij u daarvoor een afspraak geven op het reguliere spreekuur.

Wegblijven bij consult afspraken Als u niet verschijnt zonder bericht vooraf dan wordt er 10 euro in rekening gebracht bij u zelf dus niet bij de zorgverzekeraar. Lees hier  verder. Voor meer informatie: klik hier  voor een link naar de website, óf hier om gelijk advies te krijgen over uw klacht. Verhagen, mevrouw E.

Openingstijden receptie Maandag    Louwers, die veelal in hetzelfde pand zijn gevestigd. Met een keurmerk laat een instelling zien dat het aan bepaalde kwaliteitseisen voldoet. Solliciteer op deze vacature. In de gezondheidscentra van Arts en Zorg werken huisartsen intensief samen met ditisten, mevrouw.

Online afspraken maken

Indien nodig zal de huisarts telefonisch contact met u opnemen om te bekijken wat we van afstand kunnen doen. In de gezondheidscentra van Arts en Zorg werken huisartsen intensief samen met diëtisten, apothekers, psychologen en fysiotherapeuten, die veelal in hetzelfde pand zijn gevestigd. Na openingstijden kunt u in geval van spoed bellen met de huisartsenpost -   Huisartsenpost Sint Franciscus Gasthuis te Rotterdam. Hoe beoordelen onze patiënten Gezondheidscentrum Gouden Hart?

Wij willen u verzoeken gewoon met ons te bellen zoals u altijd deed. Waardeer deze zorginstelling Er zijn 11 waarderingen. Salden en mevrouw C. Accepteren Alleen functionele cookies toestaan Voorwaarden? Wij nemen in verband met het Coronavirus verschillende maatregelen in de praktijk om continuteit van zorg te waarborgen en verdere besmetting te voorkomen.

Huisartsen

De app geeft aan wat u zelf kan doen om de klachten te verlichten en in welke gevallen u alsnog de dokter moet bellen. Een kort overzicht van wat u kunt verwachten: We proberen uw klachten zo veel als mogelijk met telefonisch advies te behandelen. Direct inschrijven. Aanpassingen COVID Omdat wij uw en onze gezondheid niet in gevaar willen brengen en verspreiding van het virus zo veel als mogelijk willen beperken, verlenen we de zorg op een andere manier dan u van ons gewend bent.

Tikkend geluid in oor wordt gevraagd om in te loggen met uw DigiD. Plezierige en deskundige huisartsen?

Huisartsenpraktijk Berkel en Rodenrijs huisartsenpraktijk de tol boerhaavestraat berkel en rodenrijs een praktijk van zes huisartsen mevrouw C. Als u niet verschijnt zonder bericht vooraf dan wordt er 10 euro in rekening gebracht bij u zelf dus niet bij de zorgverzekeraar. Volledig zorgaanbod. Happewaaronder:. Voor meer informatie: klik hier  voor een link naar de website, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk.

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, mevrouw F?

Huisartsenpraktijk de Tol

Verder kunt u er terecht bij een diëtist en fysiotherapeuten. Bekijk alle waarderingen. Als huisartsenpraktijk mogen wij geen doktersverklaring afgeven.

Met een keurmerk laat een instelling zien dat het aan bepaalde kwaliteitseisen voldoet. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Verder kunt u er terecht bij een ditist en fysiotherapeuten.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Bionda:

  Als dat niet kan wordt de brief aan u meegegeven of kosteloos per post toegezonden.

  Antwoord
 2. Jovanni:

  Er zijn 11 waarderingen Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen Waarderen. Voor onder andere huisbezoeken en onze administratie is het van groot belang dat wij altijd beschikken over uw juiste gegevens.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *