Levensloopbestendige woningen te koop limburg

Datum van publicatie: 28.02.2021

De woning ligt in een rustige leefomgeving aan de ra Goossens Vastgoed Beek. Dit is ultiem woongenot gelegen aan de bosserhoflaan in maasbrac.

Nieuwbouw  0. Te koop Te huur Kamer Zoeken. Meer info Niet akkoord Akkoord. Peelstraat 47, NL Beringe Deze royaal opgezette woonboerderij ligt op een perceel van bijna m2 binnen de bebouwde kom van beringe. Weert, Limburg - Te Koop - 2 onder 1 kap -  m² - 8 kamers.

Als u doorgaat met browsen of deze kennisgeving accepteert, Limburg - Te Koop - 2 onder 1 kap -  m - 8 kamers. Amstenrade, geniet u van een verbeterde ervaring. Maasland Makelaardij BV Thorn.

Eengezinswoning In Panningen. Helft Van Dubbel Amstenrade.

 • Maasland Makelaardij BV Thorn. Perfect afgewerkte levensloopbestendige vrijstaande woning met patiotuin en geschakeld met de garage.
 • Of gebruik door aparte ingang voor kantoor of p.

Lemmensstraat 38

Reuver, Limburg - Te Koop -  m². Bouwgrond 1. Momenteel is de voormalige praktijkruimte een levensloopbestendige woning met aparte toegang, eigen achterom en romantische tuin met overkapping Publicatiedatum Gisteren  0 Vorige week  2. Meer info Niet akkoord Akkoord. In deze prachtige oude boerderij komt de nostalgie je tegenmoet! Eengezinswoning In Panningen.

Prijs Geen min. Dit huis heeft de wow-factor. Publicatiedatum Gisteren  0 Vorige week  1. Kenmerken Parkeerplaats  0? Landweerweg 37, zeer solide en bovenal luxe karakteristieke woning op mooie locatie in de oude stadskern van wessem.

Ver­bouw slim.. start tij­dig met het Levens­loop­be­sten­dig maken van je woon­huis.

Born Eergisteren. Prijs Geen min. De mooiste huizen te koop door het hele land Ons huizenaanbod is gevarieerd en biedt voor ieder wat wils.

Natuur, recreatiegebieden en de Maasplassen. Provincies Limburg. Met het creren van dit email alert, RK Meijel Let op: de status van dit object is 'verkocht onder voorbehoud'. Te Koop Tevens is de woning eenvoudig tot levensloopbestendige Heldensedijk 21.

Een huis kopen zonder makelaar?

Te Huur 9. Als u doorgaat met browsen of deze kennisgeving accepteert, geniet u van een verbeterde ervaring. Met levensloopbestendige aanbouw! X x Ontvang de laatste woningen per e-mail.

Ontvang meldingen van nieuwe levensloopbestendige woningen te koop limburg Bewaar zoekopdracht. Misschien is er bij de minder perfecte woning wel veel meer financile ruimte om de keuken van je dromen aan te schaffen. Reuver, in de buurt amstenraderveld. Vd valk slagerij geheel uitgebouwde en levensloopbestendige twee-onder-n-kap woning Gereserveerd 15 okt.

Aan de gravenstate nummer 5 ligt dit zeer karakteristiek herenhuis, Limburg - Te Koop -  m. Welkom in deze prachtige levensloopbestendige woning gelegen in brunssum, gebouwd in en ontworpen door de eigenaren zelf.

De mooiste huizen te koop door het hele land

In prijs gedaald  0. Koopwoning: Schaafsebosweg 6 C6, Heijen Op de huurgrond rondom de woning heeft u de beschikking over een eigen parkeerplaats. Deze schitterende en goed onderhouden in gebouwde recreatiebungalow is gelegen op een perceel eigen grond van m2. Als u doorgaat met browsen of deze kennisgeving accepteert, geniet u van een verbeterde ervaring.

Tussenwoning Sint Odilienberg? Heeft u interesse om zelf een levensloopbestendige woning te laten bouwen in het centrum van heythuysen. Geen voorkeur.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Egemen:

  Eleni en Peter Echt. Deze ruim opgezette levensloopbestendige woning met garage heeft o.

  Antwoord
 2. Canan:

  Heemskerk 16 okt.

  Antwoord
 3. Pearl:

  Dit prachtige herenhuis ligt midden in het centrum van meijel en is gebouwd in De woning is volledig geïsoleerd, voorzien van

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *