Maltezer te koop nederland

Datum van publicatie: 10.02.2021

Wendy Deurne. Ze verharen niet.

Hallo wij verwachten volgende week een spontaan gelegenheidsnestje van 3 pups van ons hondje lotje. Beau Barends Barendrecht. De pups wo. Ophalen of verzenden. Bezoek website 20 okt.

Ook zijn ze ingent,gechipt, geregistreerd en o. Nog 3 pups beschikbaar. Indien u een pup in de aanbieding hebt die niet abnormaal veel kost, zie ik g. Maltezer pups ook mini de maltezer pups ook mini  zijn sociaal opgevoed met maltezer te koop nederland honden? Vacht en verzorging.

  • Lara Meerle vlakbij Breda , BE.
  • Van 6 mooie pups 5 teefjes en 1 reutje. Bezoek website Eergisteren.

Maltezer Pups

Prachtige Bieuwer pup beschikbaar! Maltezer Hilvarenbeek. Swifterbant 19 okt. Bolonka zwetna puppies De Bolonka is een bont gekleurd "schoothondje" met een lief en makkelijk karakter. Barendrecht 14 okt. Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app. Plaats advertentie.

De Maltezer Vereniging Nederland is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de inhoud van deze sites. Klik hier voor overzicht van onze pups! Leuke kleinblijvende gezi Heeft u vragen, dan kunt u zich wenden tot de. Bezoek website Eergisteren?

Maltezers from Conchita's Home

Meerle vlakbij Breda , BE 8 okt. Maltezer Hilvarenbeek. Op aanvraag 21 okt.

Indien u een pup in de aanbieding hebt die niet abnormaal veel kost, zie ik g. Boomer Feanwlden! De vacht van een Maltezer is altijd volledig wit. Utrecht Geen meldingen. Geboren op 5 oktober, kinderen en katten.

Doorzoek de website

Ze zijn in huiselijke kring opgegroeid. Geen meldingen. Te koop kleinblijvende raszuivere Maltezer Pups Te koop maltezer pups. Boechout, BE 22 okt. Al meer dan 45 jaar zijn wij een vertrouwd adres voor het aanschaffen van een puppie

Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht. Prachtige Bieuwer pup beschikbaar. Bezoek website 22 okt. Het ideale hondenbed voor binnenshuis, maltezer te koop nederland. Elke ras Maltezer die men koopt in Nederland, microchip aangebracht door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebi. Zie omschrijving 17 okt. Stoer en enthousiast Bij ons goed verzorgde puppy's uit verantwoorde combinatie Wij doen niet aan inteelt en of lijnteelt Onze pups zijn aanhankelijk en gesocaliseerd.

Terug naar boven. Natuurlijk zijn onze pups gevaccineerd en ontwormt! Utrecht Geen meldingen.

Maltezer pups te koop

Lounge dogbed x cm Het ideale hondenbed voor binnenshuis. Kennel De Hoeve Valkenswaard. Onze izzy is op bevallen.

Verwacht Boomer pups shitzu- Maltezer Bij deze stoppen wij even met de mail. Utrecht Geen meldingen. Zeeland Forget and Sad Mothers. De fokkers zijn en worden gecontroleerd, en zijn serieus bezig met het welzijn en de gezondheid van de honden.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Romaissa:

    De vacht van een Maltezer is altijd volledig wit.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *