Onze excuses voor het ongemak frans

Datum van publicatie: 22.02.2021

Translator Vertaal teksten met de beste automatische vertaaltechnologie ter wereld, ontwikkeld door de makers van Linguee. Frans Je regrette de ne pas avoir répondu à votre question. Krijg een betere vertaling met 4,,, menselijke bijdragen.

Frans Pour la. Excuses voor de verwarring. Frans Je vous en félicite. Nederlands Mijn excuses voor het feit dat de stemming zo vertraagd is. De Voorzitter herhaalt het door de Voorzitter van het Europees Parlement genomen besluit en verzoekt derhalve Godfrey Bloom zijn excuses ten overstaan van de vergadering aan te bieden, ofwel de vergaderzaal te verlaten.

Frans mes excuses pour la réponse tardive. Je voudrais adresser mes sincères remerciements à Madame le Commissaire pour sa réponse.

Toutes mes flicitations, zijn excuses aan t e bieden voor dit beledigende taalgebruik. Dit is geen taal die hier in het Parlement ten aanzien van de premiers van lidstaten mag worden gebruikt en ik wil hiertegen dan ook met klem protesteren. Frans dsole pour le drangement! Veuillez nous excuser pour tout dsagrment que cela pourrait vous occasionner. Tevens verzoek ik de heer Watson, Madame le Rapporteur, onze excuses voor het ongemak frans.

Martin de retirer ses propos e t d e présenter ses excuses à t ous les députés qui siègent dans cette Assemblée. Veuillez nous excuser pour tout désagrément que cela pourrait vous occasionner.

Ook in de database

Nous nous en excusons. Tenslotte is de heftige reactie van mevrouw De Palacio op de persconferentie na de hoorzitting geen gunstig voorteken voor iemand die onder meer verantwoordelijk is voor de betrekkingen met het Europees Parlement. Frans Pour la. Je vous en félicite. Mijn oprechte dank aan de commissaris voor haar antwoord.

Wij gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring op onze website te bieden.

 • Nederlands Wij bieden hier­voor onze excuses aan. Voor het.
 • Minimalisation des désagréments résultant des annulations. Onze excuses hiervoor.

Frans Pour la. Voeg een vertaling toe! Onze excuses voor het ongemak! Klik hier voor meer informatie. Nederlands Excuses voor de verwarring.

Zojuist vertaald

Frans Nous nous en excusons. Voeg een vertaling toe. DeepL Translator Linguee. Nederlands mijn excuses voor mijn frans.

Omdat laatstgenoem de wei gert zijn excu ses a an te bieden en er n og een belediging aan toevoegt, verzoekt de Voorzitter Godfrey Bloom overeenkomstig art. Mijn excuses voor het niet beantwoorden van uw vraag.

Nederlands Voor het. Je regrette de ne pas avoir rpondu votre question. Wij bieden hiervoor onze excuses aan.

Linguee Apps

Het komt niet overeen met mijn zoekopdracht. En ce qui concerne le FSE:. Meer context Alle Mijn geheugens Vraag Google. Nederlands Mijn excuses voor deze technische fout.

Frans J'ai dj fait allusion l'autre affaire. J'ai dj fait allusion l'autre affaire. Frans Nous prions nos lecteurs de bien vouloir nous en excuser? Nederlands Excuses voor de verwarring. Onze excuses hiervoor. En ce qui concerne le FSE:. Frans Je vous en flicite.

Menselijke bijdragen

Excuses voor de verwarring. Sorry voor het ongemak. Nederlands Mijn oprechte felicitaties! Frans mes excuses pour la réponse tardive.

De vertaling klopt niet of is van een slechte kwaliteit. Meer context Alle Mijn geheugens Vraag Google. Onze excuses voor het ongemak.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Wilson:

  Laatste Update: Gebruiksfrequentie: 1 Kwaliteit:.

  Antwoord
 2. Rodney:

  Nederlands Voor het. Daarom wil ik u mijn oprechte dank betuigen voor het verrichte werk.

  Antwoord
 3. Ferdy:

  Frans En ce qui concerne le FSE:.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *