Opel corsa d stuurbekrachtiging problemen

Datum van publicatie: 15.01.2021

Hallo, Sinds enige tijd viel mijn stuurbekrachtiging uit tijdens het rijden, het lampje EPS brand dan op het dashboard, als ik de motor stil legde en en daarna weer starte werkte die stuurbekrachtiging weer en bleef hij werken zolang de rit duurde. Nadat de motor opnieuw gestart wordt werkt alles weer als vanouds,tot de volgende kuil in de weg.

Citroen C1 Stuurbekrachtiging. MarkVectra93 Bijdrager. Ze hebben toen wel even de fout uit de software gehaald. Het "EPS'-lampje gaat dan branden,en de auto stuurt dan behoorlijk zwaar. Opel corsa , Opel corsa , Opel corsa , Opel corsa ,Opel corsa ,.

Opel meriva stuurhoek sensor. Opel corsaOpel corsa, Opel corsa richtiging aanwijzer komt niet terug. Minicooper stuurbekrachtiging. Vervang uw defecte Opel corsa stuurkolom O pel Corsa stuurhuis   in 1. Had dit dan toch met de stuurbekrachtiging te maken.

Foutcodes uitlezen kan als het goed is ook door gas en rem in te trappen en sleutel in 1e stand te zetten.
 • Lancia Ypsilon Stuurbekrachtiging.
 • Opel Meriva stuurhoeksensor.

Vraag & aanbod

Diezelfde dealer heeft me ook verteld dat het weggesmeten geld zou zijn indien ik een boordcomputer uit een andere wagen zou halen van het autokerkhof ofzo , omdat die boordcomputers zogezegd afgesteld zijn op één individuele auto en dat het verwisselen van zo'n boordcomputers meestal mislukt. Fiat Punto Koppel Sensor. Fiat Panda Koppel sensor. Bestelt U eenvoudig en snel en vult U nu het bestel formulier in! Fiat grande punto draaimoment sensor.

Diezelfde dealer heeft me ook verteld dat het weggesmeten geld zou zijn indien ik een boordcomputer uit een andere wagen zou halen van het autokerkhof ofzo opel corsa d stuurbekrachtiging problemen, omdat die boordcomputers zogezegd afgesteld zijn op n individuele auto en dat het verwisselen van zo'n boordcomputers meestal mislukt. Corsaliefhebber Bijdrager. Fiat punto stuurhoek sensor. Wij zijn al jaren lang gespecialiseerd in Elektrische Stuurbekrachtigingen.

Nu heb ik onderaan in de motor ruimte een kabel gevonden die gewoon doorgebrand was.

Foutcodes C0545 Opel Corsa D

Fiat Stuurhoeksensor. Ik heb mijn garantie daarover aangesproken. Opel Meriva stuurbekrachtiging werk niet meer. Voor een bestelling ontvangen wij graag een  emailtje  of.

De stuurbekrachtiging hield het uit OPEL corsa ,opel corsa ,opel corsaopel corsa. Fiat punto draaihoeksensor. Ik heb de methode met gas opel corsa d stuurbekrachtiging problemen rem induwen geprobeerd maar kreeg geen codes terug. Deze bedraagt Het ironische is dat die stuurbekrachtiging ook al eens uitgevallen is toen de auto 6 maanden oud was en ze hebben me toen verteld dat ze "alles" vervangen hebben?

Opel Corsa C 1.2 (2002) - Stuurbekrachtiging valt uit

Mogelijk is die versleten of te ligt hij te los. De stuurbekrachtingingspomp zal wel stuk zijn. Ik heb de alternatorriem nagekeken en heb ook de spanning gemeten bij draaiende motor. Dat gaat mij zelfs te ver….

Houd me ingelogd, opel corsa d stuurbekrachtiging problemen. U heeft eventueel trillingen op het stuur of Uw stuurbekrachtiging valt uit tijdens het rijden of bij scherpe bochten? Om nu tot de reden van dit topic te komen: Al vanaf dat ik de wagen aangekocht heb, is dat minder normaal.

Knipperend lampje geeft dan 1 voor 1 cijfers weer. In ieder geval,alvast bedankt!!!? Als de vonken er echt afvliegen, deed er zich een vervelend probleem voor. Trillingen op het stuur of valt regelmatig uit of functioneert helemaal niet meer?

Opel Corsa C 1. Labels: Geen. Opel Corsa D sensoren kunt U helaas niet los vervangen.

Ik lees hierboven dat Herman de contacten gekuist heeft,en dat daarmee het probleem opgelost is. Fiat Punto C Herstellen stuurkolom?

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Charis:

  Herstellen was onmogelijk omdat er het geld niet voor was.

  Antwoord
 2. Prince:

  Ik heb mijn garantie daarover aangesproken. Nu gebeurt het volgende: Als ik 's morgens start werkt die stuurbekrachtiging helemaal niet meer en als ik er dan een paar km mee gereden heb en schakel de motor uit en weer in dan werkt hij wel en blijft hij werken, omdat ze zeiden in de garage dat het een stroomprobleem kon zijn heb ik ook al een nieuwe batterij gestoken maar het probleem blijft zich voordoen, heeft iemand al het zelfde voor gehad?

  Antwoord
 3. Elles:

  Harry PRO , 15 jaar geleden.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *