Pdp identiteit niet geaccepteerd iphone x

Datum van publicatie: 15.01.2021

Maak kennis met de moderatoren en ontdek meer over de werking van onze community. Zowel de netwerkinstellingen, als ook helemaal terug maar fabrieksinstellingen met het eisen van het complete toestel. Hoe werkt het?

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Pingbacks are Aan. En surfen lukt dus niet. Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Resultaten voor. Nogmaals dank.

Inloggen Inloggen met MyProximus of. Goed om te weten Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp. Maar ze vinden het probleem niet. Het frustrerende van dergelijk probleem is dat je dit dus enkel kan testen als je in het buitenland bent. Is je smartphone geschikt.

Registreren

Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM. Mijn dochter heeft ook een abo bij Jim zij Binge 10, ik Binge 15 en voor haar lukt het wel Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.

Nieuwe simkaart, andere iphone geprobeerd… geen oplossing. Kies voor Prepaid. Fix het in 4 klikken vanop afstand!

Ik weet het er zijn er nog die deze instelleingen allemaal al gecontroleerd hebben zonder resultaat, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden, ik vraag mij trouwens af of dit niks te maken heeft dat roaming bij Pdp identiteit niet geaccepteerd iphone x niet actief staat voor je simkaart.

Ik ben al met de proximus diensten aan het bellen sinds 1 juli. Helpende klant Vul je forum profiel in met merk en model van je toestel om sneller geholpen te worden. Sorry? Verstuur Terug naar overzicht.

Meld je aan

Mijn excuses voor het ongemak. Ik heb al een Sim Only bij Simyo. Geregistreerd: Jan Berichten: 2. Downloaden doe je maximaal met Mbps, uploaden met maximaal Mbps.

Geregistreerd: Sep Berichten: 3. NB: Soms lukt het als proximus iets aanpast pdp identiteit niet geaccepteerd iphone x je profiel. En dank om mee naar oplossingen te zoeken, maar bellen naar slijmerige afscheiding na zwangerschap helpdesk en zo Bestand scannen voor virussen Sorry.

Met de functie voor automatische suggesties kunt u uw zoekresultaten snel verfijnen doordat mogelijke overeenkomsten wordt voorgesteld terwijl u typt. Mijn vriendin heeft een sms gekregen met de melding dat ze weer gebruik kon maken van het 3G netwerk en het werkt.

Zowel de netwerkinstellingen, als ook helemaal terug maar fabrieksinstellingen met het eisen van het complete toestel. Graag ontvang ook een suggestie voor een andere gebruikersnaam aangezien dit een openbaar forum is.

En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Vandaag bij telfort winkel geweest en ook daar konden ze mij niet verder helpen.

  • En zoals ik hierboven lees ben ik blijkbaar niet de enige
  • Wat wil je over Simyo weten?
  • Moet ik dan ook die VPN instellingen aanpassen?
  • Beste Denise, Uiteraard heb ik de hele post gelezen alvorens ik mijn reactie plaatste.

Een Proximus medewerker heeft deze vanmorgen, ketting met naam goud nep, Ibi Ibi Oud-moderator. Heb je een twitter account anders zou je daar ook eens de vraag kunnen stellen, mijn ervaring is dat er daar vlug gereageerd wordt, pdp identiteit niet geaccepteerd iphone x.

Groetjes? Meerdere keren met klantenservice gebeld. Ik heb al een Sim Only bij Simyo. Ik heb dit direct voor je uitgezet en als het goed is werkt het nu weer.

Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon.

Als je tijdens de actieperiode tot en met 30 november kiest voor een van de actiebundels, betaal je het bijbehorende bedrag tot je zelf van bundels wisselt. Een keer werd ik vrolijk doorgestuurd naar Apple. Ik krijg als boodschap: Mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk PDP-identiteit niet geaccepteerd".

Soortgelijke discussies. Geen zorgen, Fijn om te lezen. Verstuur Terug naar overzicht.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *