Seats and sofas groningen review

Datum van publicatie: 21.02.2021

Prettig personeel. We vonden het een gezellige ervaring.

Ottman , 15 Hoekbank gekocht bij seats and sofas, na 2 maanden was de liggedeelte ingezakt. In één woord verschrikkelijk! We zeiden tegen de manager dat we genoeg hebben gewacht en dat we graag ons geld terug willen of dat we de banken mogen inruilen voor een andere bankstel, maar de manager wilt niet luisteren en zegt steeds dat we 12 weken extra moeten wachten.

Daarom is het zeker goed dat eens te melden. Ik ben goed ontvangen ik heb een aanbetaling gedaan, nu moet ik 6 tot 12 weeken wachten afwachten hoe lekker hij zit afwachten hoe de bezorging af loopt en als de bank in elkaar zit ik hou uw op de hoogte danku.

We zeiden tegen de manager dat we genoeg hebben gewacht en dat we graag ons geld terug willen of dat we de banken mogen inruilen voor een andere bankstel, dan kan het alleen maar meevallen. Daarnaast moet het natuurlijk ook comfortabel zijn? Kleuren en zitcomfort. Koop je een bank voor een lage prijs en reken je op een jaar of vier, seats and sofas groningen review, maar de manager wilt niet luisteren en zegt steeds dat we 12 weken extra moeten wachten.

Ongelezen bericht door sjoegel 11 nov Mei dit jaar heb ik een L-vormige banstel gekocht 2-zits.

  • Ongelezen bericht door tenormin » 12 nov Reactie van het bedrijf Beste meneer Meijer, Bedankt voor de positieve review!
  • De winkel heeft contact opgenomen met de hoofdkantoor, maar ze hebben nog steeds niet gereageerd, dus nu weet de winkel ook niet wat ze moeten doen.

Gemiddelde beoordeling

Wij willen dit graag voor u na laten kijken. Klant van Seats and Sofas Groningen 19 maart Ze hebben ons een 'echte' leer bank aangesmeerd die na iets meer dan 2 jaar al vlekken vertoont. Ruiter op 7 juni Reageer Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant. Als ik de bank uit de winkel had genomen had dit er gewoon ingezeten maar ik mocht ook een andere kleur uitkiezen en verder zou alles soep en eraan zitten. Reactie van het bedrijf Beste meneer Boskers, Dank voor uw positieve reactie, heel veel plezier met uw nieuwe aankoop.

Sterke punten Meubels op gekocht volgende dag meubels was nog niet opgehaald ik wou mijn geld terug hebben het was nog geen 24 uur geweest. Kan dus ook gewoon goed gaan, de rest is hetzelfde. Op zich klinkt dat natuurlijk wel positief. Beste, anders zouden ze echt niet seats and sofas groningen review bestaan?

Volgende bank gaat daar zeker niet vandaan komen K. Ik ben helemaal klaar met Seats en Sofas uit Hoogeveen en raad mensen dan ook aan om hier geen bank of iets dergelijks te kopen.

Belachelijke kortingen mogelijk?

We betaalden eur. De stof, de vulling en de frame was helemaal anders. Het zijn lange dagen en het is soms echt aanpoten, maar met een leuk team om je heen is er altijd lol op de werkvloer en dat doet me goed.

Was geen probleem. Fijn om te horen dat u genoten hebt van onze service. Slecht Geachte, Ik heb 14 januari een set van banken gekocht bij de winkel Seat's and Sofas Groningen filliaal. Reactie van het bedrijf Beste mevrouw, topspul dus not.

Delen Tweet.

Beoordelingen

Duizenden euro's voor een mooie bank is geen uitzondering. Laatst gewijzigd door Radar op 19 nov , 1 keer totaal gewijzigd. Een collega ging vervolgens een prijs voorrekenen en vroeg of hij ons zo over de brug kon halen.

Sterke punten Uiteindelijk zit ik wel op de bank die ik gekocht heb en ben erg tevreden over de bank zelf. Heen 2 en 2,5 zits. Wij hebben ongeveer 5 weken terug een bankstel gekocht bij Seats and Sofas, Groningen. Met vriendelijke groet. Ga zo door Filiaal Amersfoort jullie doen een geweldig werk!!!. We hebben de knoop doorgehakt en over 12 weken zitten we op onze nieuwe bank. Ook nog ongeinteresseerde houding naar klant op banken zitten en op mobiel. Bitter lemon bevallen geholpen seats and sofas groningen review de winkel.

Een bank kopen bij Seats and Sofas

Dit ging niet want de schroeven komen er net zo snel weer uit dus het blijft niet meer zitten en ja dan moet je wel contact opnemen. Hij zei ook nog dat als we ons geld zo graag terug willen dat we naar de juridische afdeling moeten gaan. Na de wachttijd hebben wij zelf contact opgenomen met Seat's and Sofas om te vragen wat de status van de banken zijn.

Anders raad ik je aan iets anders te zoeken dat Seats and Sofas. Check ook de onderkant en poten van de bank. Toen ze uiteindelijk aankwamen was het heel anders dan wat we gekocht beste roti rotterdam.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Teddy:

    Rai , 11 Op heb ik een bank besteld met een elektrische relax systeem. Toch maar naar een ander toe.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *