Steam kaart kopen belgie

Datum van publicatie: 22.02.2021

Steam Gift Cards zijn niet gebonden aan een land, maar aan een munteenheid. Ga naar steampowered. Steam tegoed kopen met een Steam cadeaukaart Wil je jouw Steam tegoed makkelijk opwaarderen?

ALDI-gift card 10 euro. Wissel je Steam-Cadeaukaart in om tegoed toe te voegen aan je Steam-portemonnee. Kies voor opwaarderen via je browser of via de Steam-launcher: Wil je jouw code inwisselen via de browser? In het programma Steam wordt de browser geopend. Wat kan ik kopen in de Steam Store?

Startpagina Producten Cadeaubonnen en herlaadkaarten. ALDI-gift cards. Met deze gift card kan je bovendien niet enkel games kopen.

Wil je jouw cadeau nog opleuken. Ervaar zelf het betaalgemak van iGiftcards en geniet van snelle, digitale levering van je cadeaukaart? Ontvang gelijk jouw code per e-mail.

Probeer het later nogmaals. Desktopwebsite weergeven. Kies het bedrag waarmee je jouw Steam account wilt opwaarderen.
  • We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen.
  • Hoe werkt het? Heb je een mooi bedrag Gift Card uitgekozen en wil je hem direct kopen?

Waarvoor kan je een Steam Gift Card van 10 euro gebruiken?

Waarvoor kan ik mijn Steam Gift Card gebruiken? Een Card van Steam kopen bij Gamecardsdirect doe je als volgt: o Leg de Steam-kaart die jij wilt kopen in jouw winkelmandje. Kan ik de markt nog gebruiken wanneer ik een digitaal geschenk van mijn vriend accepteer?

Steam Gift Cards gebruiken Steam is een online game platform waar je als gamer de nieuwste, maar ook oudere, games kunt aanschaffen. Vul je code in en klik op 'Doorgaan' Wil je jouw code inwisselen via de Steam-launcher? Xbox Live Gold-abonnement 12 maanden.

ALDI-gift card 50 euro. Vouw hem op en je hebt de digitale code voor witte puntjes op nagel tegoed mooi verpakt in een gepersonaliseerde cadeaukaart? Je hoeft je maar n keer te authentificeren, steam kaart kopen belgie. Netflix-kaart 15 euro. Je hoeft je maar n keer te authentificeren. Je recht om aankopen te annuleren en een terugbetaling te vragen hangt af van het type product dat je bij Gamecardsdirect hebt gekocht.

Steam Gift Card kopen

Elke Steam account heeft ook een wallet dat met prepaid tegoed opgewaardeerd kan worden. Steam is een online game platform waar je als gamer de nieuwste, maar ook oudere, games kunt aanschaffen. Erop uit BlablaBus. Als je betaald hebt met PayPal of kredietkaart dan garanderen wij jouw betaalveiligheid doordat wij een dubbelcheck doen.

BTW indien van toepassing inbegrepen. Steam is een online platform waar zowel nieuwe als klassieke PC-games op gekocht kunnen worden. Playstation Plus-abonnement 12 maanden!

Geen codes ontvangen! Herinnering activeren.

Ontvang je Steam code direct per e-mail

Je kunt nu direct bijdragen aan de Steam-portemonnee van een vriend of familielid door ze digitaal een cadeaukaart te sturen.

Google Play-kaart 15 euro. Heeft je mama al te veel orchideeën op haar vensterbank en wil je haar eens iets totaal anders geven voor Moederdag?

Dit is een ticket product! Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag. Bekijk eens de veelgestelde vragen, steam kaart kopen belgie.

Alle geregistreerde logo's, product- of merknamen die in dit document worden vermeld zijn het geregistreerde eigendom van de desbetreffende bezitter. Veel spellen kan je gratis downloaden en het is niet ongebruikelijk om limited-time specials van bekende games gratis te vinden. Steam Gift Card Trustpilot.

Lycamobile-herlaadkaart 20 euro.

Steam Wallet 20 EUR BE

Met onze cadeaubonnen zit je altijd goed — en dat voor elke persoon, elke gelegenheid en elk budget. Vervolgens kies je een betaalmethode waarmee je afrekent, waarna jouw code direct zal worden getoond op je scherm. Steam tegoed is het perfecte cadeau voor elke gamer Geef iemand een experience cadeau! Steam Gift Card Trustpilot.

Raadpleeg voor meer informatie onze Cookieverklaring en Privacyverklaring. Snel tijd om een bezoek te brengen aan de Steam Store dus. Indien mogelijk zal de aankoop naar je oorspronkelijke betalingsmethode worden terugbetaald. Zorg er dus voor steam kaart kopen belgie je sowieso rond die tijd je Steam Gift Card klaar hebt liggen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Therese:

    In het zeldzame geval dat er een marktbeperking op je account wordt toegepast nadat je een digitale cadeaukaart hebt ontvangen, zullen we een duidelijke waarschuwing weergeven voordat je deze accepteert om verrassingen te voorkomen. Raadpleeg voor meer informatie onze Cookieverklaring en Privacyverklaring.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *