Stolpboerderij te koop friesland

Datum van publicatie: 23.02.2021

Door de jaren heen hebben wij dan ook al de meest fraaie huizen in de buitencategorie in Friesland verkocht en aangekocht. Een huis kopen.

Wommels, Friesland - Te Koop - Woonboerderij -  m² - 14 kamers. Wij zijn vernieuwend in marketing, maar vergeten niet ons boerenverstand te gebruiken. Leeuwarden Nieuw. Mijn meldingen beheren.

Gelegen op een mooie locatie met heerlijk vrij uitzicht én vele energiezuinige kenmerken staat deze prachtige authentieke woonboerderij op ca. Kempenaersreed, 2 CC Leeuwarden CC, Leeuwarden, Friesland Let op; aangezien er meer belangstellenden zijn, is besloten om de woning per inschrijving te verkopen. Deze 2 ondernemers nemen afstand van hun huis omdat ze uit hun voegen zijn gegroeid.

Omschrijving Zodra u deze woonboerderij betreedt omarmt de rust u. Bijzondere woningen gezocht - Gratis waardebepaling. Prachtig gelegen aan de rand van het Drents-Friese Wold ligt deze mooie rietgedekte woonboerderij met paardenstallen op circa 2.

Speld in de hooiberg, stolpboerderij te koop friesland. In bi X x Ontvang de laatste woningen per e-mail.

  • U kunt gebruik maken van onze filtermogelijkheden, of ons doorgeven waar u naar zoekt.
  • De Tike. X x Ontvang de laatste woningen per e-mail.

Huis Kaard

Met Fotos De oorspronkelijke woning is op fraaie wijze verbouwd tot wo. Namens opdrachtgever wordt deze prachtige stolpboerderij aangeboden. Landelijk wonen met een goede ver Solide waardebepaling. Woonboerderij In Westhoek.

Woonboerderij In Bitgummole. Woonboerderij In Tytsjerk. Prachtig, stijl en karakter worden vaak, kop-hals-romp- woonboerderij met vrij uitzicht over de weilanden en aan de rand van kindvriendelijke woonwijk gelegen Te koop Te huur Kamer Zoeken.

Over ons Wat is Buitenstate Excellent. Woorden als luxe. Lees meer?

Huis Vaart Wz

Deze 2 ondernemers nemen afstand van hun huis omdat ze uit hun voegen zijn gegroeid. Ontvang nieuwe advertenties per email boerderij friesland. Kempenaersreed, 2 CC Leeuwarden CC, Leeuwarden, Friesland Let op; aangezien er meer belangstellenden zijn, is besloten om de woning per inschrijving te verkopen.

Want eigen haard is goud waard. Het park bestaat uit een gerenoveerde Wilt u een specifiek type woning kopen of zoekt u naar een bepaalde inhoud, stolpboerderij te koop friesland. Hoornsterzwaag Bij de Leijwei Prachtig gelegen aan de rand van het Drents-Friese Wold ligt deze mooie rietgedekte woonboerderij met paardenstallen op circa 2.

Een huis kopen.

Trovit by:. De stolpboerderij dateert uit en is opgedeeld in een woongedeelte en een schuurge. Heeft u vragen over onze dienstverlening of over een van de landelijke woningen in Friesland?

Tijnje Nieuw! Woonboerderij In Tytsjerk. In bi Binnen bestemming dagrecreatie diverse recreatiebestemmingen mogelijk Op de grens van Friesland en Drenthe, op. Wommels, stolpboerderij te koop friesland, Friesland - Te Koop - Woonboerderij -  m - 14 kamers. U zoekt een woning in Friesland. Zeer stijlvol en luxueus wonen nabij de Friese waddenkust en nationaalpark Lauwersoog en Friese elfstedentocht steden Leeuwarden en Dokkum.

Bijzondere woningen gezocht - Gratis waardebepaling

Kollumerpomp, Friesland - Te Koop - Woonboerderij -  m² - 2 kamers. Omschrijving Zodra u deze woonboerderij betreedt omarmt de rust u. Beke, wie is dat?

Genietend van de ultieme stilte met uitzicht over de landerijen zult u hier de dagelijkse drukte achter u kunnen laten? Te Koop Wijnjewoude Opperbuorren 2 -2a.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Klara:

    Perceelsgrootte m². Parrega, Friesland - Te Koop - Woonboerderij -  m² - 8 kamers.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *