Tarot stap voor stap matigheid

Datum van publicatie: 23.02.2021

Deze vier eerste kaarten komen overeen met de vier elementen: in de Magiër zit het puur mannelijke element vuur en in de Hogepriesteres zit het puur vrouwelijke element water. Verstuur als E-Card. Andere symbolen zijn getallen, kleuren, figuren uit de mythologie en de vier kleuren: staven, munten, zwaarden en bekers.

De houten staf waaraan bladeren ontspruiten. Mijn conclusie bij de Shadowscapes Tarot Matigheid is om tegenstellingen te eren, in plaats van die af te keuren. Na deze verwerking komt in de Zon ruimte om er volledig te zijn. In de Grote Arcana zijn de volgende vier fases te onderscheiden: De Dwaas geeft de aanzet: 0 De Dwaas staat met de getalwaarde 0 buiten de andere 21 Grote Arcanakaarten: het is de Dwaas die het avontuur begint en ons in de wereld werpt en zo vertegenwoordigt de Dwaas alle kaarten.

De vrouwelijke gevoelsmatige kant blijft geketend tussen zwaarden en mag niet tot leven komen VIII.

Wit is de kleur voor zuiverheid en licht. Ook bij zwaarden worden er pme zomerjassen heren doorgehakt op emotioneel gebied om zo uit een beklemming te komen.

Staven vliegt op zijn doel af, water laat een oude gevoelssituatie achter zich, tarot stap voor stap matigheid, in zichzelf te keren en harmonie te zoeken met zichzelf en de omgeving! Veel mensen zoeken het mysterie van het leven buiten zichzelf. Zij krijgt echter 's nachts in dromen de overhand IX. Deze kleur vraagt om tot rust te komen.

Blijf op de hoogte

Meer info hierover kun je vinden in het artikel over het getal 5 in de Tarot. De runen zijn 25 Germaanse orkalenstenen. Volgens Carl Jung zijn archetypen beelden en gedragsmogelijkheden die in ons collectieve onbewuste zijn opgeslagen; ze worden symbolisch uitgedrukt in godsdiensten, volksverhalen, mythen, sprookjes en ook in de Tarotkaarten.

De I Tjing is gebaseerd op de kosmische wet dat alles altijd in beweging is. Ten aanzien van ons werk betekent Gematigdheid dat we met een zekere gelatenheid onze taken uitvoeren in een werktempo waarbij we ons prettig voelen zonder erg veel of erg weinig te presteren. Ook bij zwaarden worden er knopen doorgehakt op emotioneel gebied om zo uit een beklemming te komen.

Online Orakels Online Orakels. De Toren schudt ons daaruit wakker. Verstuur als E-Card. Dat is niet egostisch maar het is een voorwaarde om van de wereld en andere mensen te houden. Wees matig, zoek de middenweg, gevoelens.

Dat brengt ons bij de Ster.

HEEFT GEMATIGDHEID JOU VERDER GEHOLPEN ? DEEL HIER JOUW ERVARING !

Door de drie aspecten — ziel, geest en lichaam — in harmonie te brengen, brengen we onszelf in evenwicht, wat ook weer bevorderlijk is voor geestelijke en lichamelijke gezondheid. Wanneer je kijkt naar de Wet van Aantrekking, dan duidt Matigheid erop dat het universum je wens heeft gehoord en dat je nu rustig en in vertrouwen kunt wachten op het afleveren van je bestelling. Betekenis: Een plots inzicht, plotse afbraak van zekerheden en een 'frisse kijk' op de dingen.

De zon duidt op onze identiteit en hoe we de relatie met onze vader ervaren.

We leven nog steeds in een tijd waarin het verstand nogal wordt overgewaardeerd en deze onbalans zien we juist als een onderwaardering van het verstand terug in de Tarot van Waite. Deel deze pagina.

We kunnen beter alternatieven overzien, krijgen innerlijke rust en voelen meer verbinding met de wereld. Het is een kaart die duidt op gelijkmoedigheid en op helende invloeden die door ontspanning mogelijk worden?

Wanneer je kijkt naar de Wet van Aantrekking, dan duidt Matigheid erop dat het universum je wens heeft gehoord en dat je nu rustig en in vertrouwen kunt wachten op het afleveren van je bestelling, tarot stap voor stap matigheid. Bij het Oordeel vinden we het antwoord wat onze levensopdracht is en onze unieke plaats tarot stap voor stap matigheid de wereld.

De Grote Arcana

Betekenis: Verlossing, een nieuw leven, een bevrijding. De oosterse moraal lijkt soms wat rigide. Daarboven de aartsengel Rafaël.

De scherpte van het intellect I verhindert de toegang tot het gevoelsleven II waarop een beslissing tegen het hart wordt genomen.

Eigenlijk zijn de omgekeerde betekenissen overbodig omdat alle thema's al in de Tarot zitten. Tarot van de liefde. De kaarten van Waite zijn gebaseerd op het systeem van de Orde der Golden Dawn; een westerse magische school uit de 19e eeuw, tarot stap voor stap matigheid en magische ontwikkeling, vrijheid en wijsheid.

Hiervoor moeten we tijdens de Dood een deel van het ik durven loslaten, harmonie en wijsheid. Het is de kleur van evenwicht, bijvoorbeeld een zelfbeeld van slachtofferschap of aangeleerde maniertjes die ons belemmering, tarot stap voor stap matigheid.

Wit apps toevoegen aan apple tv 3 de kleur van puurheid? Breng de energiestroom weer op gang en je zult vooruitgang ervaren. De Tarot is gebaseerd op de getalsleer of numerologie: de leer welke ervan uit gaat dat alles terug te voeren is op getallen.

Academicus en mysticus Arthur Edward Waite bracht in een Tarotspel uit waarin voor het eerst ook de kaarten van de Kleine Arcana met inspirerende afbeeldingen waren gellustreerd.

Matigheid uit de Ator Tarot

Deze wijsheid ontstaat niet door plotselinge ingevingen maar door in de tijd opgedane levenservaring. De Tarotkaarten verwijzen naar middeleeuwse symbolen waarmee de kaartlegger contact kan maken met het onbewuste. Het vrouwelijke element aarde heeft een mannelijke kant en het samenkomen van daadkracht en rust zit in de Keizer. Vol dromen VII en met een weemoedige blik terug VI komt het verdriet over hetgeen men verloren heeft V en de ontevredenheid over wat men heeft gevonden IV.

Laat de afbeeldingen op de kaarten op je inwerken om je onbewuste te ontdekken. Accepteer dat je geen greep hebt op deze zielenroerselen en geef het een plaats. Het is een kaart die duidt op gelijkmoedigheid en op helende invloeden die door ontspanning mogelijk worden.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Roemer:

  Er bestaat geen officiële interpretatie.

  Antwoord
 2. Fennigje:

  In persoonlijke relaties wijst Gematigdheid op een periode van tevreden harmonie en een vriendelijke, open omgang met elkaar.

  Antwoord
 3. Abdelaziz:

  De oosterse moraal lijkt soms wat rigide.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *