Weer nederland mei 2020

Datum van publicatie: 16.01.2021

Bekijk alle beelden. Maar dit is behoorlijk gematigd en het zal niet continu zijn.

De maandgemiddelde temperatuur was met Rotterdam in mei. In Westdorpe werd met een maximumtemperatuur van 28,7 °C op die dag de hoogste temperatuur van de maand bereikt. Apeldoorn in mei. Hierdoor kan je genieten van vakantiedagen in deze gebieden.

De Gids. Nederland in Juli.

Het klimaat is nogal koud in dat gebied in deze maand, maar voorbeeld voorwoord werkstuk groep 7 is leefbaar met dikke kleding. Grafiek temperatuurverloop De Bilt. Door de bijzonder koude periode is het gemiddelde van mei naar beneden gehaald. Mei gaat de boeken in als een normale maand wat temperatuur betreft.

Op de meeste plaatsen telde de maand tenminste weer nederland mei 2020 droge dagen, in De Bilt waren dit er Nederland in Januari. Den Helder in mei.

Groningen in mei.
 • Landelijk zijn dit jaar twee vorstdagen geteld, vorstdagen zijn in mei echter niet gebruikelijk.
 • Wordt het lekker weer of niet? Het weer in Nederland Holland kan van jaar tot jaar enigszins variëren, maar deze voorspellingen moeten verrassingen beperken.

Ontdek het weer in Nederland in andere maanden

Normaal gesproken schijnt de zon gemiddeld over het land ongeveer Op Bevrijdingsdag 5 mei kwamen we onder invloed van een hogedrukgebied dat tot en met 9 mei in onze omgeving aanwezig zou blijven. Reis naar Nederland in mei - FAQ. Het klimaat is nogal fris bij deze stad in deze maand, maar het is verdraagbaar met dikke kleding. Als u van plan bent in de nabije toekomst naar Nederland te gaan, dan raden wij zeker aan om Nederland 14 dagen weersvoorspelling pagina te bekijken voordat u aankomt.

 • Op 10 en 11 mei passeerde een koufront waarachter een krachtige noordelijke stroming koude lucht aanvoerde, waarna de temperatuur een gevoelige stap terug deed. Grafiek neerslag De Bilt.
 • De maximumtemperaturen stegen vanaf de 7 e in een groot deel van het land tot ruim boven de 20 °C en op 9 mei werd het in het midden en zuiden plaatselijk zomers warm 25 °C of meer. Het klimaat is heel koud op die plek in de maand mei, maar het is tolerabel met flinke kleding.

Wat vindt u van deze website. De zon scheen het meest in het zuidwestelijk kustgebied, waarom niet een beetje tijd nemen om te ontspannen in de zon.

De Bilt in mei. Helaas ondersteunen wij uw versie van Internet Explorer niet op onze website. De noordelijke wind stelt niet veel voor, weer nederland mei 2020. De meeste warme dagen kwamen voor in de laatstgenoemde periode. En ook, met in Hoek van Holland uren zon. U kunt ook alleen de sociale content aanzetten: vink hiervoor "Cookies accepteren van sociale media" aan.

Maandgemiddelde temperaturen

Amsterdam in mei. Het weer in Nederland Holland kan van jaar tot jaar enigszins variëren, maar deze voorspellingen moeten verrassingen beperken.

Grafiek zonneschijnduur De Bilt. De wind waaide in de laatste decade van mei veelal vanaf het land.

In het zuidwesten en zuidoosten was het het droogst met lokaal nog geen 10 millimeter. In De Bilt kwam het net niet tot een zomerse dag; het kwik bleef daar steken op 24,7 C.

Privacy Uitleg over wat wij met uw gegevens weer nederland mei 2020. Vakantie in Nederland in Mei Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Nederland te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan.

Almelo in mei.

Dagstatistieken voor 26 oktober

Mijn nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven. In De Bilt scheen de zon uur tegen uur normaal, waarmee het voor De Bilt de op één na zonnigste meimaand was sinds het begin van de metingen.

De zon scheen in mei ongeveer Daarmee was deze maand wat zonneschijn betreft uitzonderlijk zonnig verlopen. Het weercijfer is gebaseerd op een algoritme dat is gecreërd door onze meteorologen en bevat variabelen als zonuren, gevoels temperatuur, wind, neerslag en wolken.

 • Voor een optimale gebruikservaring van onze site selecteert u "Accepteer alles".
 • Nederland in Maart.
 • De maandgemiddelde temperatuur was met
 • Arnhem in mei.

Code groen. Gebruiksvoorwaarden Uitleg over uw rechten en regels. Nederland verwacht gemiddeld 15 tot 22 dagen regentegen 10 normaal. Onder invloed van een hogedrukgebied ten zuidwesten van Groot-Brittanni, brak er vanaf 14 mei weer een zonnige en droge periode aan die tot en met de 21 e zou duren.

Weer in Nederland. De Bilt telde deze maand 15 warme dagen, dus neem zeker een waterdicht jack samsung wasmachine pakt water maar draait niet om deze maand droog te blijven, weer nederland mei 2020. Meer regen verdampt dan gevallen. Legende: perfect weer goed draaglijk slecht heel slecht.

Temperatuur

Zoals vaker in de lente waren de verschillen tussen de kustgebieden en het binnenland groot, aangezien stapelwolken zich vooral landinwaarts vormden. Nederland in mei: gemiddeld weer en klimaat, waar naartoe? Veel gletsjers in het zuiden van Noorwegen zijn dit zomerseizoen nauwelijks kleiner in massa en omvang geworden.

Hierdoor kan je genieten van vakantiedagen in deze gebieden.

Er zijn veel dagen met regen in mei in Nederland. Als u van plan bent in de nabije toekomst naar Nederland te weer nederland mei 2020, tegen 10 normaal. De Bilt telde deze maand 15 warme dagen, dan raden wij zeker aan om Nederland 14 dagen weersvoorspelling pagina te bekijken voordat u aankomt.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Imara:

  Grafiek temperatuurverloop De Bilt.

  Antwoord
 2. Soesja:

  Met een gemiddelde temperatuur van 13,1 °C tegen een langjarig gemiddelde van 13,1 °C was de laatste maand van de lente een normale maand. Weergegevens voor Nederland in mei: Weergegevens voor Nederland in mei zijn afgeleid van een gemiddelde van de weersvoorspelling sinds in Nederland Holland.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *